SECRETUL PREZENȚEI SALE

Când lumea pare că se clatină, un popor se va înălța care va ști să-și păstreze puterea prin toate. Aceștia sunt oameni care se apropie de Domnul în vremuri de criză.
După cum ne spune Scriptura, pentru acești oameni nu va conta dacă luna și stelele vor cădea de pe cer, sau dacă munții se cutremură și se prăbușesc în mare. Ei tot vor avea credință în Domnul să îi izbăvească și nu vor avea încrederea zdruncinată de nimic ce va veni.
În Psalmul 31, David aduce o nouă expresie poporului lui Dumnezeu: „îi ascunzi la adăpostul Feței Tale – [secretul prezenței Tale- KJV- n.tr]”. David scrie: „ O, cât de mare este bunătatea Ta, pe care o păstrezi pentru cei ce se tem de Tine și pe care o arăți celor ce se încred în Tine, în fața fiilor oamenilor! Îi ascunzi la adăpostul Feței Tale de cei ce-i prigonesc, îi ocrotești în cortul Tău de limbile care-i clevetesc” (Psalmul 31:19-20, sublinierea mea).
David spune ceva foarte profund aici pentru Trupul lui Hristos, el ne zice în esență: „Toată puterea adevărată vine din faptul că ne apropiem de Domnul. Cu adevărat, măsura puterii noaste este proporțională cu apropierea noastră de El.
Pe scurt, cu cât suntem mai aproape de Isus, cu atât mai puternici vom fi. De fapt, toată puterea de care vom avea vreodată nevoie va veni prin viața noastră ascunsă de rugăciune.
Scriptura declară, dacă pur și simplu ne apropiem de Hristos, El se va apropia de noi. Și prin apropierea de El, noi vom primi o măsură proaspătă de tărie în fiecare zi. Acesta este „secretul prezenței Lui” la care se referă David în Psalmul 31.