ADUCEȚI ÎNAPOI REGELE! - Carter Conlon

„Şi în toate seminţiile lui Israel, tot poporul se certa zicând: „Împăratul ne-a izbăvit din mâna vrăjmaşilor noştri, el ne-a scăpat din mâna filistenilor, şi acum a trebuit să fugă din ţară dinaintea lui Absalom. Şi Absalom, pe care-l unsesem să domnească peste noi, a murit în bătălie. De ce nu puneţi o vorbă pentru întoarcerea împăratului?” La rândul său, împăratul David a trimis să spună preoţilor Ţadoc şi Abiatar: „Vorbiţi bătrânilor lui Iuda şi spuneţi-le: ‘Pentru ce aţi fi voi cei din urmă pentru întoarcerea împăratului în casa lui?” (Căci ce se spunea în tot Israelul ajunsese până la împărat.)” (2 Samuel 19: 9-11).
Însuși regele David, un tip al lui Hristos, trimitea un mesaj la acei care aveau influență spirituală și autoritate: „De ce sunteți ultimi care să aducă pe împărat?”
Acesta ar trebui să fie strigătul de astăzi cu toată inima noastră: „Aduceți înapoi Regele!” Plânsul poate să dureze toată noaptea, dar tu și cu mine avem speranța că, așa cum era în cazul lui David, națiunea noastră va recunoaște ceea ce s-a pierdut și încă o dată va aduce înapoi pe Rege! Aduceți înapoi pe regele care vindecă, acela care eliberează, care dă vedere! Aduceți înapoi Regele care deschide ușile temnițelor și pune un cântec nou în fiecare inimă. Aduceți înapoi Regele pe străzile noastre, în școlile noastre și în universități.
Desigur, aceasta începe cu mine și cu tine — în trăirea noastră personală. Trebuie să ne dăm jos de pe acoperișurile caselor noastre și să ne luăm ochii de pe lucruri la care nu trebuie să privească. Acolo unde am dat greș, unde ne-am abătut de la cale sau ne-am pierdut pasiunea pentru împărăția lui Dumnezeu — aduceți înapoi Regele! Acolo unde inima noastră pentru cei pierduți și cei în nevoie s-a răcit — aduceți înapoi Regele! Și vă asigur că atunci când Regele vine înapoi acasă, va fi bucurie, dans, și strigăte de bucurie așa cum nu am mai cunoscut vreodată! Aleluia!
Carter Conlon  s-a alăturat echipei de conducere a bisericii Times Square în 1994 la invitația pastorului fondator David Wilkerson, și a fost numit pastor senior în 2001.