MILA DE NEPĂTRUNS A LUI DUMNEZEU

Scena de pe dealul Golgotei nu arăta a victorie. Dar în acea zi avea loc ceva de care Satan nu era conștient. Era ceva ce el nu va înțelege niciodată despre binecuvântatul nostru Salvator. Mă refer la mila de nepătruns a lui Dumnezeu în Hristos!
Ceva incredibil se întâmplă când o persoană primește pe Isus ca Domn în viața lui. Odată ce ei părăsesc lumea și încep a-L urma pe El, ei sunt legați pentru totdeauna de Domnul cu funii de dragoste ce nu se pot rupe. Luați aminte la ce a spus Pavel despre această îndurare atât de profundă, și imposibil de pătruns.
„Cine ne va despărți pe noi de dragostea lui Hristos? ….nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru”(Romani 8:35,38-39).
În ciuda eșecului rușinos al ucenicilor, îndurarea lui Dumnezeu era la lucru din plin în ei prin Duhul Sfânt. Și acea milă a decis victoria după ziua întunecată a crucii. O sămânță de credință fusese plantată în inima urmașilor lui Isus, și casele lor au fost construite pe stâncă. Casele lor au fost zguduite, desigur, pe măsură ce furtunile din partea lui Satan băteau în ziduri și valuri puternice loveau temeliile. Dar când furtunile s-au sfârșit, era evident că acele case au rezistat testului.