MAI REZISTĂ ÎNCĂ PUȚIN TIMP - Gary Wilkerson

Ai fost vreodată într-o călătorie cu mașina și după ce ai condus sute de mile, vezi un semn care indică doar treizeci de mile până la destinația ta? Ai crede că acele câteva mile din final vor trece repede dar se pare că trec extrem de încet. Ultima parte a călătoriei poate fi cea mai grea.
Același lucru poate fi spus despre credința noastră în timpul circumstanțelor dificile. Tatăl meu mi-a spus cândva: „Fiule, când simți că ai vrea să renunți, când simți că viața ta a pierdut direcția și nu îl mai auzi pe Dumnezeu, nu te da bătut. Acea ultimă parte este cea mai grea.”
 „Căci aveţi nevoie de răbdare, ca, după ce aţi împlinit voia lui Dumnezeu, să puteţi căpăta ce v-a fost făgăduit (Evrei 10:36).
Vreau să te încurajez să nu te dai bătut pentru încă puțină vreme. Știu că e posibil să simți că visul tău nu va ajunge niciodată realitate și vrei să renunți. Dumnezeu îți spune: „Rezistă pentru încă puțină vreme, dragul meu. Victoria este gata să apară.”
Am întâlnit atât de mulți oameni care trăiesc o viață mediocră deoarece promisiunile lui Dumnezeu pentru ei s-au materializat prea încet. Dacă ar fi rezistat numai puțin mai mult, ar fi ajuns la împlinirea după care au tânjit. Dar și-au abandonat credința, și-au părăsit dârzenia, au abandonat visul și scopul. Și făcând astfel, au început să trăiască o viață de tăcută disperare pentru că nu mai aveau cu adevărat încredere în Dumnezeu.
Când nu mai avem credință în Dumnezeu pentru lucruri mari, ne mișcăm în propria noastră putere — complet fără puterea Lui. Așadar, rezistă încă puțină vreme pentru că „după ce aţi împlinit voia lui Dumnezeu, să puteți căpăta ce v-a fost făgăduit.”