BUTONUL DE REFRESH A LUI DUMNEZEU - Gary Wilkerson

Cu toții avem distragerile noastre, dar să fim sinceri — bărbații sunt cei mai răi când vine vorba de sport. Nu mă refer la a juca diferite sporturi — ceea ce de fapt ar fi bine pentru mulți telespectatori înrăiți — ci doar a fi la curent cu știrile din sport. Telefoanele inteligente și aplicația ESPN au făcut din soții, odată atenți, în niște oameni cu ochii lipiți de ecrane. Tot ce e necesar să facă un tip este să apese în mod silențios butonul „refresh”- reîmprospătare și zeci de scoruri ale meciurilor vor fi actualizate imediat. Fiecare seară de întâlnire va fi cu riscul constant de a trage niște priviri pe-sub-masă.
Acum permiteți-mi să cânt laude butonului de „refresh” din împărăția lui Dumnezeu. Cu o singură atingere a mărețului Său har, orice este vechi este complet șters — și viața este reînnoită în totalitate. Sunt momente în viața noastră când este nevoie ca aceasta să aibă loc, și bineînțeles, Singurul care poate face acest lucru este Isus. „Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi”(2 Corinteni 5:17). Exact ca o aplicație de computer, nimic nu se schimbă în viața noastră — totul rămâne înghețat, înțepenit — până când nu apăsăm butonul „refresh”. Ești împotmolit în forme ale vechiului stil de viață, căi care te împiedică să guști din prospețimea vieții în Hristos?
Isus are puterea să schimbe totul! Și exact ca femeia care a fost vindecată pentru că s-a atins de poala hainei Sale, tu poți fi vindecat și împrospătat cu o singură atingere din partea Lui.