ATUNCI CÂND EŞTI ÎNDURERAT

Într-un fel sau altul, noi toţi trecem prin durere. Fiecare persoană de pe pământ poartă propria sa povară de dureri.

Atunci când eşti adânc îndurerat, nici o persoană de pe pământ nu ar putea opri temerile interioare şi agoniile cele mai adânci. Nici chiar cel mai bun prieten nu poate să înţeleagă lupta prin care treci sau rănile pe care le-ai primit.

Există vreun balsam pentru o inimă zdrobită? Există vindecare pentru durerile adânci din interior? Ar putea fi puse la loc bucăţile şi inima să devină mai puternică? Da! Absolut da! Dacă nu ar fi aşa, Cuvântul lui Dumnezeu ar fi o înşelătorie şi Dumnezeu Însuşi ar fi un minciunos. Aceasta nu poate fi!

Dumnezeu nu ţi-a promis o viaţă fără dureri. El ţi-a promis „o cale de scăpare.” El a promis să te ajute să înduri durerea ta, puterea de a te pune înapoi pe picioare atunci când slăbiciunea te face să te clatini.

Tatăl nostru iubitor a spus: „Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiţi ispitiţi peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit şi mijlocul să ieşiţi din ea, ca s-o puteţi răbda” (1 Corinteni 10:13).

Tatăl tău ceresc veghează asupra ta cu o privire neclătinată. Fiecare mişcare este monitorizată. Fiecare lacrimă este îmbuteliată. El se identifică cu fiecare durere a ta. El simte fiecare durere. El niciodată nu va permite ca tu să te îneci în lacrimile tale. El nu va permite ca durerea ta să deterioreze mintea ta. El promite să vină, chiar la timp, pentru a şterge lacrimile tale şi pentru a-ţi da bucurie în locul doliului.

Tu ai abilitatea de a face ca inima ta să se bucure şi să se veselească în Domnul. Privirea lui Dumnezeu este asupra ta şi El ne porunceşte să ne ridicăm şi să dăm la o parte toate temerile care cauzează îndoiala.