DUMNEZEU VORBEȘTE SERIOS CE VORBEȘTE

Te afli sub predicare puternică care expune cu dragoste păcatul tău?  Dacă da, permiți acestui cuvânt să te mustre? Sau continui în păcatul tău fără să îți pară rău deloc?
Dacă tu respingi avertizările Duhului Sfânt, neascultând de Dumnezeu mereu, atunci tu ești pe cale de a fi recrutat în cultul lui Antihrist. Diavolul te inițiază în liniște în taina fărădelegii lui. Iar atunci când Antihristul plin de promisiuni și făcător de minuni va apare, tu vei fi acaparat în minciunile lui și lăsat pradă unei înșelătorii!
Ascultă ce are Pavel de spus despre credincioșii care fac compromisuri, refuzând să iubească și să asculte Cuvântul sfânt al lui Dumnezeu: „pentru ca toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiţi” (2 Tesaloniceni 2:12)
Iată câteva rezultate sinistre ale faptului că nu au crezut și nu au împlinit adevărul lui Dumnezeu:
  1. Inima devine împietrită de înșelăciunea păcatului.
  2. Satan lucrează asupra inimii împietrite pentru a se justifica, așa că este despovărată de toată frica de pedeapsă.
  3. Credinciosul este orbit de minciuna care spune că nu este o plată pentru păcat și nu este o Zi a Judecății.
  4. Credinciosul cade pradă doctrinelor demonilor, crezând că răul este bine și binele este rău.
  5. În cele din urmă, el se îndepărtează atât de mult de Hristos și de adevăr că el va fi orbit cu privire la cine este Antihristul — și sfârșește prin a se închina lui și a-i sluji ca dumnezeu.
  6. În Ziua Judecății, Dumnezeu va spune unui asemenea om: „depărtaţi-vă de la Mine, voi toţi care lucraţi fărădelege!”
Preaiubiților, nu trebuie să fie în felul acesta. Dumnezeu a făcut promisiune prin care se angajează să îndepărteze toată înșelăciunea de la noi și să ne dea victorie asupra păcatului. Tot ceea ce ne cere El, este să declarăm război păcatului nostru, declarând: „ Refuz să fac pace cu acest obicei. Eliberează-mă Tată!” Când El aude această rugăciune, El va trimite o așa putere și glorie de la Duhul Sfânt din cer, că diavolul nu va avea nici o șansă.
Roagă-te chiar acum ca Dumnezeu să implanteze în tine o mare reverență față de Cuvântul Lui. Cere-I să te ajute să fii riguros în citirea Scripturii. Și cere Duhului Sfânt să te ajute să aplici pentru tine însuți cea ce citești — să crezi că Dumnezeu vorbește serios ce vorbește.