DUMNEZEU ESTE FOARTE RĂBDĂTOR

Sunt profund binecuvântat de mesajul lui Dumnezeu pentru poporul Său din Psalmul 37. Îți recomand să citești acest Psalm înainte de sfârșitul zilei. Este unul din cele mai bogate, cele mai încurajatoare pasaje din Cuvântul Lui Dumnezeu. Indiferent prin ce treci tu, nu contează cât de grea este situația ta, acest Psalm va fi o sursă de mare putere și încurajare pentru tine.
Psalmul 37:7 este de un special interes pentru mine în lumina a ceea ce se întâmplă în comunitatea gay. Multe state promulgă legi care deschid calea căsătoriilor între persoane de același sex, și multe sute de homosexuali s-au căsătorit. Am fost atât de mâhnit până în străfunduri de această nelegiuire și batjocură la adresa adevăratei căsătorii, cea lăsată de Dumnezeu, încât am strigat: „Oh , Doamne, ei ne jefuiesc națiunea. Își bat joc de Cuvântul Tău Sfânt. America acum se dedă la un păcat necunoscut nici chiar de Sodoma și Gomora. Nu există nici o menționare biblică despre homosexuali care se căsătoreau în acele societăți nelegiuite.“
Apoi am citit Psalmul 37v.7: „Nu te mânia pe cel ce izbutește în umbletele lui, pe omul care își vede împlinirea planurilor lui rele.” Cu alte cuvinte: „Nu lăsa acest lucru să îți ajungă la duhul tău. Nu te aprinde din cauza aceasta. Dumnezeu aude gemetele lăuntrice ale oamenilor Lui, iar El este foarte răbdător.”
Nici un nelegiuit să nu gândească pentru un moment că Dumnezeu va trece cu vederea neascultarea ostentativă și batjocorirea Cuvântului Său. Peste tot în Biblie vedem că Domnul trimite judecata atunci când nelegiuirea învăluie societatea.
Roagă-te pentru națiunea noastră în mijlocul acestor vremuri. Dumnezeu aude rugăciunile poporului Lui.