Preaiubiţilor

DUMNEZEU ESTE CREDINCIOS, СEL CARE A PROMIS.

 

Sunt profund binecuvântat de mesajul lui Dumnezez adresat poporului Său în Psalmul 37. Pur şi simplu trebuie să vă recomand să citiţi acest psalm la sfârşitul zilei. Este unul din cele mai bogate şi mai încurajatoare pasaje din Cuvântul lui Dumnezeu. Indiferent de situaţiile prin care s-ar putea să treci acum, indiferent de cât de mare este încercarea ta, acest Psalm va fi o sursă de mare putere şi încurajare pentru tine.

 

Psalmul 37:7 prezintă un interes special pentru mine în lumina a ceea ce se întâmplă astăzi în comunitatea homosexualilor. Statul Massachusetts a legalizat căsătoriile dintre homosexuali, iar sute de persoane s-au căsătorit ilegal în San Francisco. Am fost profund întristat la vederea acestei fărădelegi şi batjocure la adresa căsătorii adevărate stabilite de Dumnezeu şi am strigat: „O, Doamne, ei răpesc ţara noastră. Ei îşi bat joc de Cuvântul Tău sfânt. America tolerează acum un păcat care nu era cunoscut nici măcar în Sodoma şi Gomora. Nu există nici o informaţie biblică referitor la căsătoriile dintre homosexuali în acele societăţi decăzute.”

 

Apoi am citit Psalmul 37:7: „Nu te mânia pe сel ce izbuteşte în umbletele lui, pe omul, care îşi vede împlinirea planurilor lui rele.” Cu alte cuvinte: „Nu lăsa ca acest lucru să-ţi atingă duhul. Nu permite ca acesta să te tulbure. Dumnezeu aude suspinele lăuntrice ale poporului Său şi El este foarte răbdător.”  

 

Chiar dacă lucrurile stau aşa, o linie este trasată acum. Iar Dumnezeu spune când se va întâmpla aceasta: „Cei răi vor fi nimiciţi...Domnul râde de cel rău... şi de planurile lui...căci vede că-i vine şi lui ziua” (Psalmul 37:9-13). 

 

Nici unul din cei răi să nu creadă nici măcar un moment că Dumnezeu va trece cu vederea neascultarea şi batjocura strigătoare la cer a Cuvântului Său. Vedem prin toată Biblia cum Dumnezeu trimite judecata atunci când fărădelegea cuprinde societatea întreagă. Cei care iau în batjocură pot să râdă, dar în curând lumea va fi martoră la răspunsul lui Dumnezeu pentru aceste atacuri satanice împotriva planului Lui pentru căsătorie. Cristos a comparat-o pe femeie cu biserica, pe care o numeşte mireasa Sa. Acum satan a luat în derâdere acest model biblic şi i-a făcut pe mulţi americani să respingă Biblia ca şi legea morală finală.

 

În curând Dumnezeu va sufla mânia Sa peste fiecare comunitate asemenea celei din Sodoma, cu judecăţi cu totul diferite de cele pe care le-a văzut această generaţie. Toţi vor şti că Dumnezeu are o controversă cu această naţiune. Eu cred că El deja a strigat: „Destul! A sosit ceasul pedepsei.”

 

Rugaţi-vă pentru naţiunea noastră în aceste vremuri. Dumnezeu aude rugăciunile poporului Său.