O VIAȚĂ ABUNDENTĂ - Gary Wilkerson

„Un sol rău cade în nenorocire, dar un sol [ambassador – în versiunea KJV] credincios aduce tămăduire” (Proverbe 13:17). Un ambasador credincios ce aduce? Un ambasador credincios aduce sănătate!
Cum aduce cineva tămăduire? Oare o persoană nesănătoasă aduce sănătate? Oare o inimă rănită sau cineva care nu s-a ocupat de condiția propriei inimi aduce vindecare altora? Ce să spunem despre o persoană care se luptă cu emoții scăpate de sub control? Oare acel tip de misionar aduce o evanghelie sănătoasă într-un teritoriu străin? Dar într-un oraș ca cel în care locuiești?
Când spunem, „noi suntem misionari...” dorința mea este ca noi să fim misionari viguroși; care să aducă sănătate, care să fie ambasadori credincioși.
Să luăm în considerare lucrurile pentru care vom fi credincioși. Da, pentru a aduce evanghelia oamenilor din jurul nostru și, da, pentru a aduce ajutor celor în nevoie. Dar primul lucru pentru care trebuie să fim credincioși este condiția inimii noastre. Trebuie să ajungem să avem o inimă puternică și solidă înaintea Domnului.
Nu tânjești după aceasta, prietene? Nu dorești tu cu înfocare doar să fii vindecat, să fii sfânt, să fii viguros și să fii puternic spiritual în interior? Nu ai dori să te trezești dimineața și să ai viața și bucuria și pacea și abundența pe care Isus le-a promis?
El a spus: „Am venit să vă dau viață, o viață cu mediocritate ca să vă trăiți viața deficitar, să vă trăiți viața răniți..... și mânioși.....și tulburați.” Așteptați! Acesta este ce a spus Isus? Sau a zis El: „Am venit ca [ele] să aibă viață și s-o aibă din belșug” (Ioan 10:10)?
O viață abundentă! Sănătoasă! Deplină! Viguroasă! Puternică! Curajoasă! Noi trebuie să ne străduim să devenim creștinii care vor recunoaște că această putere izvorăște dintr-o inimă care a fost vindecată, care este în mod continuu vindecată și împlinită în El, și numai în El.