NOI SUNTEM COPII AI LUI DUMNEZEU

„Însuși Duhul adeverește împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu” (Romani 1:16)
„Lucrul acesta ni-l adeverește și Duhul Sfânt..” (Evrei 10:15).
Este posibil să te întrebi: „Ce adeverește Duhul Sfânt? Următorul verset spune: „Iată legământul pe care-l voi face cu ei după acele zile, zice Domnul: Voi pune legile Mele în inimile lor şi le voi scrie în mintea lor” (Evrei 10:16). Cu alte cuvinte, Duhul Sfânt este martorul unei revărsări de îndurare peste această generație a zilelor din urmă.
„Duhul este Cel ce mărturisește despre lucrul acesta, fiindcă Duhul este adevărul....Cel ce crede în Fiul lui Dumnezeu are mărturisirea aceasta în el” (1 Ioan 5:6, 10). Duhul Sfânt mărturisește cu privire la toate lucrările și mișcările lui Dumnezeu, ca să ne pregătească pentru ceea ce El va face. Chiar acum Biserica Sa este stârnită din nou, arătându-ne că trebuie să vină o mișcare suverană a Duhului Sfânt. Din acest întuneric gros, Duhul îl va înălța pe Hristos și va atrage mulțimi de oameni la El.
De asemenea experimentăm un timp de întunecime în biserică. Diferite denominațiuni afirmă căsătoriile de același sex și o întreagă  generație întoarce spatele lui Dumnezeu. Cu toate acestea, în acest ceas cât se poate de întunecat, Duhul Sfânt aduce trezire în cei ce Îl caută. Dacă umbli în Duhul, ai auzit aceeași mărturisire din partea Duhului. Aceasta este: Ceasul întunecimii omului este ceasul de revărsare a Duhului Sfânt. Totdeauna a fost în acest fel, și așa va fi și acum.
În această oră de vești rele, Duhul mărturisește vestea bună: „Dar El a ținut vinul cel mai bun pentru la urmă!”