ȘOAPTA DIVINĂ

Atunci când tu ești închis în cămăruța ta, singur cu Dumnezeu în rugăciune, Duhul Sfânt totdeauna te va îndrepta spre Cuvântul descoperit al lui Dumnezeu. Hristos este Cuvântul viu și El îți va zidi credința.
Nouă ni se dă porunca aceasta:
„Îmbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului….De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul…. Luaţi şi…… sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu”(Efeseni 6:11,13,17).
De multe ori când primești instrucțiuni specifice de la Domnul, Duhul Sfânt te va direcționa la un pasaj din Scriptură șoptind duhului tău că trebuie să deschizi la acel pasaj. Apoi Cuvântul lui Dumnezeu îți va vorbi ție direct, spunându-ți cum să treci prin criza ta.
Mulți dintre voi care citiți acest mesaj sunteți într-o situație care are nevoie de un cuvânt de la Dumnezeu. Nimeni de pe pământ nu te poate ajuta și singura cale de a trece prin criza ta este să rămâi în prezența lui Hristos până ce El îți va da instrucțiuni! El trebuie să îți arate calea pe care trebuie să o urmezi: ce să faci, când să acționezi. Sincronizarea perfectă în timp este toată în mâinile Duhului Sfânt — nici prea devreme nici prea târziu.
Preaiubitule, nu e necesar ca tu să te îngrijorezi în legătură cu încercarea ta. Dumnezeu este credincios ca să îți răspundă la fiecare nevoie, cerere, deci când te rogi, pur și simplu spune: „Doamne, vin acum nu doar ca să am nevoile mele împlinite, ci și să împlinesc nevoia Ta.”
Noi am fost creați pentru a avea comuniune cu El, chiar și în cele mai grele momente. Iubești tu să fii cu El? Preferi tu să fii cu El mai presus decât cu alții? Cred că inima ta strigă: „Isus, Tu ești marea plăcere a sufletului meu și iubesc să fiu în compania Ta.”
Mă rog ca Dumnezeu să pună în noi toți o inimă care este captată cu ușurință în prezența Lui. Să ne rugăm prin toate încercările noastre și să ascultăm cu atenție de Duhul Sfânt în timpul nostru tainic de comuniune.