ELIBERAT DE ADEVĂR

„Îşi vor purta astfel păcatul lor şi pedeapsa prorocului va fi la fel cu pedeapsa celui ce întreabă, ca să nu se mai rătăcească de la Mine casa lui Israel...... Atunci vor fi poporul Meu, şi Eu voi fi Dumnezeul lor, zice Domnul, Dumnezeu” (Ezechiel 14:10-11)
Dumnezeu ne vorbește în termeni tandri: „Orice este necesar pentru a vă smulge de la idolii voștri, Eu voi aduce la îndeplinire. Te voi atrage cu dragoste spre Mine, dar dacă aceasta nu va merge, Eu voi aduce pedeapsa necesară.”
„când le veţi vedea purtarea şi faptele şi veţi cunoaşte că nu fără temei fac Eu tot ce fac împotriva Ierusalimului” (versetul). Domnul spune: „Vei știi că purtarea Mea aspră față de tine este cu un motiv. Eu pur și simplu nu te voi lăsa să pleci!”
Ai vreo piatră de poticnire, sau vreun păcat care te împresoară mereu în inima ta? Există vreun lucru ce te robește în viața ta și care te-ar putea distruge? Dacă da, și dacă acest mesaj aduce convingere peste tine, atunci pentru tine este speranță.
Nu contează care este idolul tău, cere Duhului Sfânt să îți deschidă ochii să vezi care e idolul. El îți va înmuia inima la cuvântul Lui ce aduce convingere și tu vei începe să urăști păcatul. Ia hotărârea în inima ta că nu vei face pace cu păcatul tău!
Strigă către El acum: „Doamne, nu mă lăsa să rămân orb. Dacă este vreo amăgire sau înșelăciune în mine, adu-o la lumină. Nu vreau să mai cred nici o minciună. Vreau să aud numai vocea Ta și să am puterea și autoritatea Ta să stăpânească în viața mea.”
Există eliberarea pentru tine, dacă o vrei cu adevărat. Dar Dumnezeu te va aștepta ca să întorci spatele la idolii tăi. Apoi, în momentul când tu ești gata să predai idolii Lui, El va turna puterea Lui în tine prin Duhul Sfânt — nu vei mai fi un rob în lanțuri ci un copil al lui Dumnezeu eliberat de adevăr!