SA-L CUNOASTEM PE DUMNEZEU ASA CUM DORESTE EL SA FIE CUNOSCUT

Isus a spus: “Cine M-a văzut pe Mine, a văzut pe Tatăl” (Ioan 14:9). Noi trebuie sã-L vedem pe Isus nu cum ne învată omul, ci cum ni-L descoperă Duhul – asa cum doreste Dumnezeu sã-l cunoastem si sã-L vedem! Trebuie sã primim viziunea lui Dumnezeu si mărturia lui Hristos – atunci abia îL vom cunoste pe Dumnezeu asa cum doreste El să fie cunoscut!

Iatã cum cred eu cã doreste Dumnezeu sã vedem pe Fiul sãu: “orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, pogorându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare” (Iacov 1:17).

Isus a fost un dar! Dumnezeu a pregãtit toate resursele Sale în Isus: “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică” (Ioan 3:16). Hristos este darul lui Dumnezeu bun si desăvârsit dãruit nouã, venit de la Tatãl! IL vezi tu pe Isus ca darul desăvârsit, perfect pentru tine? IL vezi tu ca fiind tot ceea ce ai nevoie spre a trãi o viatã plinã de bucurie, neprihãnire, pace si liniste?

Cu foarte mult timp în urmã, mult înainte ca tu sã fi fost creat, Dumnezeu a vãzut ce te va durea pe tine si ce nevoi ai. El stia înaintea vremilor ce ai nevoie spre a-ti rezolva toate problemele. El n-a “împachetat” rãspunsurile Sale sã ti le trimitã sub forma unei cãrti cu reguli sau a unei armate de “oameni care au rãspuns la toate”. Nu – ci ne-a dat la toti o singurã solutie pentru toate momentele noastre de crizã si toate nevoile noastre - un Om, o Cale, un Rãspuns la tot ceea ce avem nevoie: Isus Hristos!

Dumnezeu îti spune: “Nu vreau ca tu sã trãiesti concentrându-te doar la “mâine”! Ai privi doar înapoi si ai vedea cã “astãzi” ar fi putut sã fie momentul tãu cel mai bun. Isus nu poate fi mai bun sau mai puternic pentru tine decât este chiar “acum”. De ce nu-Mi dai voie sã fiu Dumnezeul tãu chiar “astãzi”?"