BUNĂTATEA LUI PREȚUIEȘTE MAI MULT DECÂT VIAȚA

Iată un verset dintre cele mai des citate și cântate din tot Cuvântul lui Dumnezeu: „Fiindcă bunătatea Ta prețuiește mai mult decât viața, de aceea buzele mele cântă laudele Tale” (Psalmul 63:3). Poate te întrebi: „Ce înseamnă că bunătatea Lui prețuiește mai mult decât viața?”
Adevărul este, că viața este scurtă! Se veștejește ca iarba, care este aici o perioadă și s-a dus imediat după aceea. Totuși bunătatea lui Dumnezeu ține în veac. Și peste un milion de ani Isus va fi la fel de iubitor și tandru față de noi cum este acum. Alți oameni pot să îți ia viața, dar nu pot să ia bunătatea lui Dumnezeu de la tine.
Gândește-te la asta pentru un moment: Dumnezeu nu este supărat pe tine din cauza eșecurilor tale. Dacă ești gata să părăsești păcatul tău, tu poți fi iertat și restaurat chiar în acest moment. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune că nimic nu se poate interpune între Domnul și noi ― nici păcat, nici vinovăție, nici gânduri de condamnare. Tu poți spune: „Viața mea este o binecuvântare pentru Domnul. Sunt în stare să mă bucur și să Îl laud pe El. Sunt curat, eliberat, iertat, justificat, sfințit, răscumpărat.”
Nu contează cât de rău au păcătuit cei din jurul nostru. Dumnezeu încă îi iubește pe toți. De aceea El a trimis pe Fiul Său. Și noi ar trebui să propovăduim acest adevăr lumii!
David a spus: „Nu ascund bunătatea și credincioșia Ta în adunarea cea mare” (Psalmul 40:10). Aceasta este dorința Lui pentru noi toți.
Ai un Tată iubitor și tandru căruia Îi pasă de tine. El a pus în burduful Lui fiecare lacrimă pe care ai vărsat-o vreodată. El a văzut fiecare din nevoile tale, ți-a cunoscut fiecare gând. Și El te iubește! Dacă ai putea să înțelegi cât de duios este El față de tine ― cât de răbdător, grijuliu, gata să te ierte și să te binecuvânteze ― nu ai putea să te mai stăpânești. Ai striga de bucurie și ai lăuda până ai rămâne fără voce: „Bunătatea Lui prețuiește mai mult decât viața!”