PRIVEȘTE LA ISUS!

Pavel vorbește despre un timp când „după ce ați făcut totul, să rămâneți în picioare” ( Efeseni 6:13). Noi rămânem în picioare bazându-ne pe Cuvântul lui Dumnezeu — în ciuda întregii noastre dureri și suferințe, în ciuda tuturor slăbiciunilor cărnii noastre.  Citim în Cuvântul lui Dumnezeu despre doi oameni care au luat hotărârea ca „aș putea să mă ating de haina Lui.” (Relatarea fruntașului sinagogii și femeia care avea o scurgere de sânge de doisprezece ani se găsește în Marcu 5: 22-43.)
Dacă nu ai primit încă răspunsul la rugăciunea ta, poate te întrebi dacă Dumnezeu te-a uitat. Te pot asigura că El lucrează la izbăvirea ta din momentul când te-ai rugat prima dată și miracolul tău este pe cale să aibă loc.
 Te încurajez să te oprești din dezgropatul trecutului tău și amintitul vechilor robii ale păcatului. Și nu alega dintr-un colț într-altul căutând răspunsuri. Perseverează cu credință și atinge tu însuți pe Isus. Descarcă-ți povara sufletului înaintea Lui și încredințează totul în mâinile Lui. El a promis că nu te va părăsi niciodată, așa că întinde-ți mâinile către El.
Când David a scris în Psalmul 147: 4 că „Domnul socotește numărul stelelor” el ne reamintește că „Atunci când ești în mijlocul durerii și simți că totul este fără speranță, oprește-te și privește spre galaxii.” Tatăl nostru iubitor a făcut toate acestea! Când ne luăm timp să ne concentrăm pe măreția și puterea Creatorului, dobândim perspectivă și realizăm că El este mai mult decât capabil a ne suplini toate nevoile noastre individuale.
Putem sta în picioare în siguranță în timp ce ducem bătălii interioare și ne luptăm cu presiuni din afară „[uitându-ne] țintă la Căpetenia și Desăvârșirea credinței noastre, adică la Isus” (Evrei 12:2).