O VIZIUNE A COPIILOR - Nicky Cruz

În ultimii câțiva ani Dumnezeu mi-a dat o viziune pentru viitor. El mi-a arătat un timp când Duhul Sfânt se va manifesta în liniștea nopții și va cerceta pe copiii noștri așa cum nu a mai făcut-o niciodată până acum. Ei vor fi precum băiețelul Samuel din Biblie care a alergat la preotul Eli pentru că nu știa a cui voce îi vorbea în noapte (vezi 1 Samuel 3). Am văzut cum acești copii vor alerga înfricoșați în dormitorul părinților lor în timpul nopții, nedându-și seama că Dumnezeu Însuși le vorbește.
Dumnezeu îi cheamă pe copiii noștri pentru a face o diferență. El știe că mulți dintre părinții lor nu și-au predat în totalitate viețile lor, timpul lor, și energia lor — mâinile, picioarele, mințile lor și inimile lor — sub controlul Lui, deci El cheamă copiii vremii noastre pentru a umple golul.
Mesajul meu către părinții acestor copii prețioși este: Nu îi opriți. Dumnezeu Însuși este cel care îi cheamă. Este focul Său, Duhul Său Sfânt care pregătește calea pentru cea mai mare transformare ce va avea loc vreodată pe pământ.
Atât de mulți tineri sunt lipsiți de liniște, sătui de mersul la biserică unde totul este aceeași rutină. Ei vor să vadă Duhul Sfânt în acțiune. Ei vor să experimenteze tot din Isus acum!
„În zilele de pe urmă, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voştri şi fetele voastre vor proroci, tinerii voştri vor avea vedenii şi bătrânii voştri vor visa visuri” (Faptele Apostolilor 2:17).

Nicky Cruz, un evanghelist și autor prolific cunoscut la nivel internațional, s-a întors la Hristos Isus de la o viață de violență și crimă după ce s-a întâlnit cu David Wilkerson în orașul New York în anul 1958. Istoria convertirii lui dramatice a fost povestită pentru prima dată în cartea Crucea și Pumnalul de David Wilkerson și mai apoi în propria lui carte best-seller Fugi, băiete, fugi.